Пе Божићно украшавање корака


Пе Божић је употреба ПЕ материјала. Божићни листови, веродостојност и притисак од обичних ПВЦпе божићних стабала су бољи, са ПЕ лишћем произведени пе стабла ближе стаблу, од стране потрошачког омиљеног, Божића постављеног у декорацију врата куће или фирме, То је више.

Пе Божићно дрво

Висока: 2,1 м (може се прилагодити)

Материјал: ПВЦ лист

Стабови дрвета: гвоздене ноге

Декорације: Ниједно

Осветљење: (опциона светла или ЛЕД светла)

Одмах до Божића, а сада на путу већ видимо да је пуно бизниса украшено на божићном стаблу постављеном, црвеном и зеленом, сјајан врло лепо, па Божићно дрво није мали симбол Божића, да Пе Божић Украсе које? Како украсити пе божићно дрво? Пратите Ксиаобиан да разумете следеће:

Божић је сада у Кини је такође веома популаран фестивал, ПЕ Божићно дрво свакодневно ће бити украшене многе пословне продавнице на Божићно дрво које се користи за одлазак у атмосферу, а ово дрво због декорације различитих материјала, ефекат је различит , Али тотални украсни кораци или скоро да видимо како да украсите пећњак

Декорација пе божићно дрво Први корак: прву божићну стаблу укрстили су се да фиксирају лишће у подконструкцијском оквирију, завршавајући сваки слој божићних листова, тако да се експанзија листова повећава. ПЕ божићно уље украшено пе трее стабло 2. корак: гране и лишће на пећници, ово није ограничено како су постављени, према распореду њихових преференција, најчешће коришћени начин за горњи и доњи крст, а затим један по један скуп Гране, пажљиво не превише чисте, држите мало природног држања дрвета. ПЕ божићно стабло украшено пећко јато Корак три: следеће може почети да организује Божићна светла, просјечна расвјета је тачка. Може се слојевити око дрвећа или навијањем и доле. На крају, пажљиво одабрани накит виси на дрвету. Да би се избегла слика је сувише компликована, препоручује се да се не бирају превише врста накита, могу се одабрати исте боје роба, украшене пе пећом имати ће неочекиване резултате.

Ксиаобиан подсетник: у распореду Божићних светала, не убацујте превише жице, најбоље је да не премашите 300В светла, то јест, 100В светла не блокирају 3 стрингове; 50 & #; В светла не укључују 6 жица, како не би запале сијалицу. Поред декорације Божићних светала, ПЕ Божићно дрво, прво треба да тестирате светлосну жицу нормално, а затим сређене; И дијамантске жице, једноставне за куке узроковане грешком сијалице не сијају, изглед мора посветити посебну пажњу. Пе Божићна декорација завршена је након сугестије да нежно протресемо накит да би били чврсто украшени на дрвету.

Пе Божићно дрво је главни украс Божића, тако да све док је Божићно дрво украшено добром божићном атмосфером, израђено је украшавање божићних издања и многи, ПЕ Божићно дрво конкретно шта, како да украсите пе Божићно дрво Ксиаобиан вам дати овде Да уведемо овде, и пожуримо да покушамо сада.


Qузхоу Ханyин Фацотрy поклон
Додати: Но.35, округ Јиандонг, Јиангсхан град, Дћућанг, у Кини
Тел:0570-4016861
Е-маил: sales001@hanyin-gift.com
Wхатсапп: + 08618357091335
Моб: + 86-18357091335
Скyпе: andy0305109@hotmail.com
Комуникације
Bookmark us today!