Уобичајене врсте

Цетинари

Сонгбо класа је колективно у Цониферопсида "Гyмносперм" Сонко (Пинацеае) и таxодиацеае (Таxодиацеае), Цупрессацеае (Цупрессацеае) и породице Арауцариа (Арауцариацеае). Које је, Цупрессацеае дрвећа највише не визуелизације троугао торањ налик, врло мање било као Божићно дрво користи; док Нањанг Цедар секција стабала родној Yу јужну хемисферу (налази се у јужној хемисфери, Нови Зеланд и Аустралија, да осим), обично само у јужној хемисфери као јелка да са друге области врло мање некад као јелка; у Сонко и Цедар секција у, крајњем року патити секција по има броја врста, али таxодиацеае од више од 10 пута, па попут бора делу биљке често била као јелку.


Пинацеае Абиес

Пинацеае Абиес (Абиес) више од 10 врста стабла се користе као Божићне јелке у свету него било која врста, због јелки, лепа, боја и мирис дивно или лист после сушења није лако скида, најпопуларнија врста јелку. ЈЕЛЕ (Абиес алба, познат и као ЖИР, сребрне јеле) сматра да буде највише традиционалне Божићне јелке.


Пицеа

Стабла смреке и јеле са торња, и бар тешко оставља, је један од главних дрво врста Божићне јелке. Међу њима, у Норвешкој смреке (Пицеа абиес), лако да расте, ниска цијена и стога је врло уобичајена врста јелку.


Пинус

Бор је члан, као што је Љкотски бор, лyцоподиум, бор, а у неким областима ће бити изабрани као божићна јелка. Него фирс и спруцес, доза је много мањи.


Qузхоу Ханyин Фацотрy поклон
Додати: Но.35, округ Јиандонг, Јиангсхан град, Дћућанг, у Кини
Тел:0570-4016861
Е-маил: sales001@hanyin-gift.com
Wхатсапп: + 08618357091335
Моб: + 86-18357091335
Скyпе: andy0305109@hotmail.com
Комуникације
Bookmark us today!