Дом > о нама

Qузхоу ХанYин фацотрy дар је регистрован у Хонг-Конга. Два подружница (ХанYин дар фабрике и ХанYин Е-бизнис компанија) која се налази у Дћућанг Кини.


Такође смо наше производе укључене: јелка производа, кључ ланац, отвараи, шатор, лежаљку на отвореном робе и промотивне поклоне и сл. Имамо своје професионалне фабрике и дизајнера, директна продаја фабрику да обезбеди конкурентне цијене за висок квалитет робе .могу пружају за набавку услуге за многе стране купце, јер имамо боље разумевање фабрике у Кини и богати професионалац на инострана тржишта, тако да можемо пружити много боље и професионалну услугу за наше купце


Имамо професионални тим за оверсеа трговину и једни од њих су изабрани кроз многе строге тестове, на овај начин, да обезбедимо су оверсеа трговање тим са обилном искуства у оверсеа трговину и одличан квалитет који може да послужи за купца уз добро разумевање о њиховим захтевима и да им помогнемо на први пут.


Успјешно смо сараривао са многим страним купцима. Сигурни смо да наш производ може одвести нас на светској позорници. За разлику регионима и купце, предлажемо Већина професионалних сугестије и помоћ за наш купац према потребама купаца и њихова тржишта.


Сходно томе, искрено хтели би дугорочно пословни однос са клијентима код куће и у иностранству, грицкајте бриљантан комерцијалну будућност.

компанија.


Qузхоу Ханyин Фацотрy поклон
Додати: Но.35, округ Јиандонг, Јиангсхан град, Дћућанг, у Кини
Тел:0570-4016861
Е-маил: sales001@hanyin-gift.com
Wхатсапп: + 08618357091335
Моб: + 86-18357091335
Скyпе: andy0305109@hotmail.com
Комуникације
Bookmark us today!